Acordarea finantarii
(1)    Solicitantul a carui cerere de finantare a fost aprobata se prezinta la sediul agentiei judetene pentru protectia mediului pe raza careia domiciliaza, pentru semnarea contractului de finantare nerambursabila, avand asupra sa actul de identitate, in original.
(2)    Se considera renuntare la finantarea aprobata neprezentarea solicitantului pentru semnarea contractului de finantare nerambursabila in termen de 60 de zile de la publicarea anuntului cu data de la care se pot semna contractele pentru finantare nerambursabila. Comunicarea datei se va afisa pe site-ul Autoritatii in momentul confirmarii primirii agentiilor judetene pentru protectia mediului a contractelor de finantare.
(3)    Finantarea este acordata pentru realizarea proiectului propus prin cererea de finantare, orice modificare a tipului de proiect fiind exclusa.

Ecomas parteneri

Ne puteti contacta pentru informatii legate de Programul Casa Verde Contact

Ecomas Energosystem Bistrita va ofera consultanta, proiectare si executie in instalatiile necesare din Programul Casa Verde, precum si echipamentele si materialele necesare.Acordam consultanta tehnica si ne ocupam de proiectarea si executia instalatiilor indiferent de amploarea lor si de gradul de dificultate pentru programul reluat in anul 2016.
Stiati ca soarele, vantul, apa pot produce energie pentru nevoile noastre? Unii spun ca ar fi gratis, noi stim ca este nevoie de o investitie initiala. Va putem ajuta ca aceasta investitie sa fie adecvata nevoilor si posibilitatilor dumneavoastra.

Bistrita • Bistrita-Nasaud
ROMANIA
Drumul Cetatii 79
Telefon: 0363 401 161
Fax:
Mobil:
Email: contact@casaverdebistrita.ro
www.casaverdebistrita.ro
www.comandainstalatii.ro